Томина Недела во Штип

image

Томина Недела во Штип

На 05. 05. 2019 година, Недела Втора Томина, преп. Теодор Сикеот, св. мч. Леонид, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во манастирска црква „Св. Недела“ во Штип, во сослужение на свештеници од Штип, отсужи света архиерејска литургија и одража пригодна беседа.

На 05. 05. 2019 година, Недела Втора Томина, преп. Теодор Сикеот, св. мч. Леонид, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во манастирска црква „Св. Недела“ во Штип, во сослужение на свештеници од Штип, отсужи света архиерејска литургија и одража пригодна беседа.