Литургија на претходно осветени дарови на Велика Среда во Штип

image

Литургија на претходно осветени дарови на Велика Среда во Штип

На 24. 04. 2019 година, Велика Среда, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм „Св. Николај“ во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови и одржа пригодно слово.

На 24. 04. 2019 година, Велика Среда, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм „Св. Николај“ во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови и одржа пригодно слово.