Акатис во Кочани

image

Акатис во Кочани

На 29. 03. 2019 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во Третата недела од Великиот пост, во храмот посветен на „Св. вмч. Георгиј“ во Кочани, богослужеше мало повечерие со канон и акатис на Пресвета Богородица, по што и одража пригодно слово.

На 29. 03. 2019 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во Третата недела од Великиот пост, во храмот посветен на „Св. вмч. Георгиј“ во Кочани, богослужеше мало повечерие со канон и акатис на Пресвета Богородица, по што и одража пригодно слово.